salopeta lucru tesatura peliculizata -gros 90 Gr

Cod SAL001

205,00 lei70 lei
  • Caracteristici produs: Tesătura impermeabila  peliculizata., având astfel proprietăți de rezistență 100% la apă.
  • Fermoar sub fenta, elastic la gluga, manseta si glezna.
  • Se produce la comanda marimea L/XL/XXL. Termen de livrare 1-3 zile
  • Aplicatii: Activitati generale, nepericuloase, manipulare si logistica.
  • Curatare 60 grade.
  • nu este pentru uz medical

CERTIFICARI STONELLY CONCEPT SRL:

ISO 9001 reprezinta confirmarea respectarii de catre o organizatie certificata a tuturor cerintelor standardului ISO 9001:2015. Aceasta certificare inseamna o apreciere a calitatii a actului managerial de un organism de certificare extern si o apreciere a bunelor practici din interiorul organizatiei. Prin procesul de certificare, se atesta orientarea organizatiei in directia calitatii – Evaluandu-se masura in care acea organizatie are competenta de a aduce satisfactie celor interesati de serviciile sau/si produsele ei si confirmand prezenta unor inregistrari in sensul acesta.

ISO 13485 specifică cerințele pentru un sistem de management al calității dispozitivelor  medicale folosit de organizație pentru proiectarea și dezvoltarea, producerea, instalarea și service-ul dispozitivelor medicale și proiectarea, dezvoltarea și furnizarea serviciilor aferente. Obiectivul principal al acestui standard internațional este de a facilita utilizarea cerințelor de reglementare armonizate pentru dispozitivele medicale în cadrul sistemului de management al calității.

 

SC Stonelly Concept SRL nu îşi asuma răspunderea pentru utilizare in alte scopuri!

 

salopeta de lucru, combinezon antichimic, salopeta cu gluga, salopeta cu fata si fermoare, combinezon, saloeta alba, combinezon de lucru

Vă rugăm consultați ghidul mărimilor, mai jos.

Produs indisponibil.

înapoi la categoria Echipamente