Salopeta lucru impermeabila- albastru gros 60 Gr

Cod SAL003-INDISPONIBIL

205,00 lei80 lei
  • Caracteristici produs: Combinzon de protectie chimica are tesătura impermeabilă,moale , are rezistență  la apă. Are o tesatura fina. Fermoar sub fenta, elastic la gluga, manseta si glezna.
  • combinezonul de protectie chimica se produce la comanda marimea L/XL/XXL. Termen de livrare 1-3 zile
  • Aplicatii: Activitati generale, nepericuloase, Manipulare si logistica.
  • Curatare 60 grade.

 

CERTIFICARI STONELLY CONCEPT SRL:

ISO 9001 reprezinta confirmarea respectarii de catre o organizatie certificata a tuturor cerintelor standardului ISO 9001:2015. Aceasta certificare inseamna o apreciere a calitatii a actului managerial de un organism de certificare extern si o apreciere a bunelor practici din interiorul organizatiei. Prin procesul de certificare, se atesta orientarea organizatiei in directia calitatii – Evaluandu-se masura in care acea organizatie are competenta de a aduce satisfactie celor interesati de serviciile sau/si produsele ei si confirmand prezenta unor inregistrari in sensul acesta.

ISO 13485 specifică cerințele pentru un sistem de management al calității dispozitivelor  medicale folosit de organizație pentru proiectarea și dezvoltarea, producerea, instalarea și service-ul dispozitivelor medicale și proiectarea, dezvoltarea și furnizarea serviciilor aferente. Obiectivul principal al acestui standard internațional este de a facilita utilizarea cerințelor de reglementare armonizate pentru dispozitivele medicale în cadrul sistemului de management al calității.

NU este pentru uz medical.

SC Stonelly Concept SRL nu îşi asuma răspunderea pentru utilizare in alte scopuri!

 

salopeta de lucru, combinezon antichimic, salopeta cu gluga, salopeta cu fata si fermoare, combinezon, saloeta alba, combinezon de lucru

Vă rugăm consultați ghidul mărimilor, mai jos.

Produs indisponibil.

înapoi la categoria Echipamente