Salopeta lucru REUTILIZABILa ,tratata ANTIBACTERIAN- gros 150 Gr- CU CERTIFICARE

Cod SAL009

205,00 lei87 lei

Caracteristici produs: Combinezon de protectie chimica  gros 150 Gr

Tesatura tratata antibacterian ,  hidrofobizata  avand astfel proprietati de rezistenta  la lichide

salopeta de lucru

 combinezonul antichimic are  fermoar sub fenta, elastic la gluga, manseta si glezna.

Reutilizabil

Marimi disponibile L/XL/XXL

Domeniul de utilizare declarat: Imbracaminte de protectie pentru protectia limitata a intregului corp impotriva substantelor chimice , bariera  impotriva permeatiei lichidelor. Poate fi utilizat in medii normale fara atmosfera potential exploziva si fara risc de contact cu flacara deschisa.  SR EN 13034+ A1:200 , EIP 5/1680.

Curatare 60 grade.

Produsul are certificat de examinare UE de TIP , nr 3541/EIP .

Combinezonul antichimic vine insotit de declaratie de conformitate. 

CERTIFICARI STONELLY CONCEPT SRL:

ISO 9001 reprezinta confirmarea respectarii de catre o organizatie certificata a tuturor cerintelor standardului ISO 9001:2015. Aceasta certificare inseamna o apreciere a calitatii a actului managerial de un organism de certificare extern si o apreciere a bunelor practici din interiorul organizatiei. Prin procesul de certificare, se atesta orientarea organizatiei in directia calitatii – Evaluandu-se masura in care acea organizatie are competenta de a aduce satisfactie celor interesati de serviciile sau/si produsele ei si confirmand prezenta unor inregistrari in sensul acesta.

ISO 13485 specifică cerințele pentru un sistem de management al calității dispozitivelor  medicale folosit de organizație pentru proiectarea și dezvoltarea, producerea, instalarea și service-ul dispozitivelor medicale și proiectarea, dezvoltarea și furnizarea serviciilor aferente. Obiectivul principal al acestui standard internațional este de a facilita utilizarea cerințelor de reglementare armonizate pentru dispozitivele medicale în cadrul sistemului de management al calității.

 

Produsul nu este pentru uz medical

SC STONELLY ONCEPT SRL nu isi asuma raspunderea pentru utilizare in alte sopuri.

salopeta de lucru, combinezon antichimic, salopeta cu gluga, salopeta cu fata si fermoare, combinezon, saloeta alba, combinezon de lucru

Vă rugăm consultați ghidul mărimilor, mai jos.

Alege mărimea

înapoi la categoria Echipamente