Despre livrare

Transportul pe teritoriul României se va efectua folosind serviciile firmei de curierat DPD (www.dpd.ro) și durează maximum 48h, după pregătirea coletului. În funcție de stocul disponibil, pregătirea piesei comandate poate dura 1-3 zile lucrătoare. Cheltuielile de transport, în valoare de 23 lei, vor fi suportate de către client.

Transportul în afara teritoriului României se va face prin firme externe de curierat, cheltuielile de transport fiind suportate intergral de către client. Durata livrării se poate verifica prin e-mail sau telefon și diferă în funcție de locația livrării. Tarifele variază în funcție de țara în care urmează să se livreze comanda. Astfel, pentru Europa, costul de transport este de 30 euro, pentru Statele Unite ale Americii, 38 euro, iar pentru celelalte zone, 50 euro. Se poate apela și la firma de curierat la care este abonat clientul prin alegerea plății prin transfer bancar.

În perioadele sărbătorilor (Black Friday, 1 Decembrie, Crăciun, Paști), durata livrării poate fi mai mare, în funcție de disponibilitatea firmelor de curierat.

Plata prin ramburs nu este posibilă în cazul comenzilor din afara teritoriului României.

Prețurile afișate pe site-ul nostru conțin TVA. Facturile emise de către STONELLY conțin cheltuielile de transport.

Vă recomandăm ca, înainte de plasarea oricărei comenzi, să verificați cu atenție caracteristicile produsului, pentru a avea certitudinea că acestea corespund cerințelor dumneavoastră. În pagina produsului veți găsi toate informațiile necesare.

În cazul în care doriți și mai multe detalii despre produs, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail office@stonelly.ro.