Întrebări frecvente

Cum aflu dacă produsul pe care doresc să-l comand mi se potrivește ca mărime?

Apăsând butonul “Vezi ghidul mărimilor” de pe pagina fiecărui produs, vei găsi un tabel cu mărimi. Dacă ai intrebări suplimentare, te așteptăm să ne contactezi folosind chatul din partea dreapta jos a ecranului.

Pot comanda un produs și prin telefon?

Sigur că da. Nu trebuie decât să suni la nr. de telefon 0770.677.450 și un operator va prelua comanda ta telefonic.

Pot comanda și din afara țării?

Sigur că da. La plasarea comenzii specifică adresa de livrare din afara țării, iar la contactarea ta pentru livrarea comenzii un operator îți va comunica costul de transport pe care va trebui să-l achiți pe lângă valoarea comenzii plasate.

 

COSTURI ȘI LIVRARE

Cum se face livrarea?

Livrarea se face prin curierat rapid sau cu ridicare de la showroom-ul Stonelly din Intrarea Monolitului 12, sector 3, București.

Cât costă livrarea?

În mod normal livrarea costă între 16-20 lei pentru coletele de max. 1kg, iar la fiecare kilogram în plus se adaugă 1,2 lei la costul transportului.

În cât timp îmi vor fi livrate produsele pe care le-am comandat?

În funcție de disponibilitatea acestora, durata de livrare poate varia de la o zi pana la 15 zile. Livrarea se face prin curierat rapid, iar în momentul în care comanda este expediată, vei primi o notificare automată pe adresa ta de e-mail sau un sms.

Ce se întâmplă dacă nu sunt la domiciliu în ziua livrării?

Sfatul nostru este sa alegi pentru livrare adresa de la locul de muncă, în cazul în care în timpul orelor lucrătoare nu ești în mod normal acasă. Dacă, indiferent de adresa aleasă și de motiv, nu ești disponibil atunci când sosește coletul, vei primi un sms în dimineața livrării prin care ți se va aduce la cunoștintă încercarea de livrare. Vei putea astfel să contactezi curierul și să-i soliciți o livrare ulterioară.